Golfplaten

WATERDICHT & BESTAND TEGEN VORST

Golfplaten

Golfplaten zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zowel voor het renoveren van bestaande panden als bij nieuwbouw kun je golfplaten uitstekend inzetten. Ze zijn waterdicht en bestand tegen vorst, waardoor ze voor woningen én boerenbedrijven geschikt zijn.

Golfplaten kopen regio Ederveen?

We hebben golfplaten beschikbaar in verschillende afmetingen en monteren ze voor u indien gewenst. U kunt hierbij kiezen voor metalen golfplaten en vezelcement golfplaten. Metalen golfplaten zijn gemaakt van staal en zijn geschikt voor zowel dakbedekking als gevelbekleding. Vezelcement golfplaten zijn gemaakt van kunststofvezels en zijn gebonden in cement. Door het materiaal en manier van produceren zijn ze zeer geschikt voor zwaardere constructies en bovendien milieuvriendelijk. Ook alle benodigde bevestigingsmaterialen voor golfplaten kunnen wij bij uw bestelling leveren.

Verkrijgbare lengtes: 1220 mm, 1530 mm, 1830 mm, 2140 mm, 2440 mm.

Type: NT (asbestvrij)
Kleur: Blauw-zwart
Breedte: 1097mm
Werkende breedte: 1050mm
Gewicht: Ca. 14kg per m²
Dikte: Ca. 5 á 6mm
Module: 177/51
Aantal golven: 6.5

Golfplaten bestellen & monteren

Uw golfplaten kunnen wij bij u op locatie bezorgen en indien gewenst voor u monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Prijs voor bezorging & montage hangt af van het materiaal en de hoeveelheid, neem contact met ons op voor meer informatie.

TOP