Sandwichpanelen

DUURZAAM & GOEDE ISOLATIE

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen worden veel gebruikt als bouwmateriaal voor bedrijfspanden, woonhuizen, hallen en stallen. Vergelijkbaar met een sandwich bestaan sandwichpanelen uit drie lagen: de vulling, in dit geval isolatieschuim, en twee stalen platen om het isolatiemateriaal tussen te bevestigen.

Beste kwaliteit & langste levensduur!

Sandwichpanelen zijn duurzaam en zorgen voor een goede dakisolatie; in de zomer wordt de warmte buiten gehouden en in de winter juist binnen. Door goede isolatie bespaar je in de winter stookkosten en blijft de ruimte in de zomer aangenaam voor mens en dier. Daarnaast werkt dakisolatie ook goed tegen geluidsoverlast, wat bijvoorbeeld voor een werkloods of stal erg fijn is. DKM Dak & Wandbeplating levert en monteert sandwichpanelen voor daken en gevels. We gebruiken voor sandwichpanelen uitsluitend A-keus materialen voor de beste kwaliteit en langste levensduur. Ook alle benodigde bevestigingsmaterialen voor sandwichpanelen kunnen wij meteen erbij leveren.

Sandwichpanelen monteren

Wij kunnen sandwichpanelen voor u op locatie bezorgen en indien gewenst voor monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Prijs voor bezorging & montage hangt af van het materiaal en de hoeveelheid, neem contact  met ons op voor meer informatie. Ons bedrijf voor dakbedekking & dakrenovatie is gevestigd in Ederveen (Gelderland).

TOP