Enkelwandige stalen profielen

STERK & STABIEL

Enkelwandige stalen profielen

DKM Dak & Wandbeplating maakt damwandplaten op maat en monteert ze voor u (indien gewenst). Deze metalen platen kunnen worden gebruikt voor daken en wanden en zijn voorzien van een coating. Damwandplaten zijn geprofileerd, wat ze sterk en stabiel maakt.

Betaalbaar, duurzaam, snel leverbaar en zó gemonteerd.

Damwandplaten zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten/vormen, waaronder trapezium, puntvorm, gegolfd, met potdekselprofiel (rabat) en dakpan. Bij het monteren van damwandplaten worden ze voorzien van een overlap, wat ze zeer geschikt maakt als wind- en waterdichte dakbedekking of wandbekleding voor bijvoorbeeld hallen, loodsen, schuren, stallen, tuinhuizen, overkappingen en carports. Ook bij het bouwen van woningen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van damwandplaten. En dat is niet zo gek: ze zijn betaalbaar, duurzaam, snel leverbaar en zó gemonteerd. Ze zijn bovendien eenvoudig op maat te maken, bijvoorbeeld:

Werkende breedte: 1035mm
Profielhoogte: 35mm
Gewicht: 5.20kg/m2

 

Ook alle benodigde bevestigingsmaterialen voor damwandplaten kunnen wij meteen erbij leveren.

Damwandplaten bestellen & monteren

Uw damwandplaten kunnen wij bij u op locatie bezorgen en indien gewenst voor u monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Prijs voor bezorging & montage hangt af van het materiaal en de hoeveelheid, neem contact met ons op voor meer informatie.

TOP